Eenhoornstraat 125, 1973 XS IJmuiden
+ 31 6 42 56 28 90
vertrouwd39@hotmail.com

Diensten

Binnenschilderwerk

Met binnenschilderwerk zorgt u ervoor dat ruimtes esthetisch en beschermd zijn. De binnenzijde van de buitenkozijnen hebben goed schilder-en kitwerk nodig, om problemen aan de buitenkant te voorkomen. 

Wij hebben gemotiveerde en geschoolde vakmannen die uw opdracht uitvoeren. Dit doen zij met veel passie en bevlogenheid. U krijgt van ons het juiste advies. Tevens voeren wij onderhoud uit en herstellen wij  beschadigingen aan het interieur. Wij werken alleen de modernste technieken. 

Buitenschilderwerk 

Wij dragen zorg voor uw woning of bedrijf. Onze hoogste prioriteit is ervoor zorgen dat de buitenkant van uw woning of bedrijf er verzorgd uitzien.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  1. Gekwalificeerd personeel
  2. Voeren alle benodigde voorbehandelingen
  3. Een goede keuze van het gebruik van materialen
  4. Geen onnodige werkzaamheden
  5. Wij garanderen uw vakmanschap tegen een betaalbare prijs! 

Houtrot reparatie

Houtrot reparatie is van belang voor het behouden van de kwaliteit van uw kozijnen. Als u houtrot constateert, is het niet direct toe aan vervanging.  Vaak is het goed mogelijk dat het wordt gerepareerd. Firma Vertrouwd kan u voorzien van goed advies.  

Houtrot reparatie is een vak apart en dient vakkundig te worden uitgevoerd. Met onze aanpak kunnen wij voor u het houtrot snel en vakkundig herstellen. U bespaart zo veel geld, om deze reden kiezen veel mensen voor herstelwerkzaamheden aan houtrot.

Sauzen van plafonds en wanden

Wij kunnen uw plafond en muren op diverse manieren vernieuwen. Het is namelijk mogelijk om plafonds te sauzen en verven of te spuiten. In principe kunt u met het schilderen van uw plafond met latex zelf aan het werk. Mocht u kiezen voor spuiten, dan kunt u dit beter aan een professionele schilder over laten. Wij passen technieken toe waarvoor kennis van materialen en spuittechniek nodig is. Dit geldt ook voor het verven van plafonds en muren.  Onze vakmensen informeren u graag naar de mogelijkheden.

Spuitwerk

Voor het spuiten van kozijnen, deuren en trappen gebruiken wij een verfijnende spuittechniek. Het spuiten van kozijnen, trappen geeft in een korte tijd een superstrak en mooi eindresultaat. De voorbewerkingen werken gaat met gewoon schilderwerk, er is wel iets meer afplakwerk nodig.

Herstellen waterschade


Waterschade aan wanden en plafonds kunnen wij voor u verhelpen. Waterschade aan uw woning of bedrijf heeft grote gevolgen voor uw wanden, plafonds en de rest van uw omgeving. Eerst gaan we vaststellen wat de bron van de lekkage is en als die is verholpen, gaan wij aan de slag met herstelwerkzaamheden. Ons doel is om in eerste instantie de gevolgschade aan uw wanden en plafonds te beperken. U ontvangt van ons een uitgebreid schaderapport welke door verzekeringsmaatschappijen wordt geaccepteerd. In de meeste gevallen wordt waterschade door uw verzekering vergoed.